Unieke leiderschap training voor startup en scale-up ondernemers

Meer info

Meegroeien met je bedrijf als leider

Als leider van een startup of scale-up word je geconfronteerd met zoveel uitdagende situaties dat je er soms gek van kunt worden. Je moet veel beslissingen nemen en tegelijkertijd je team op één lijn houden. En dat in een risicovolle omgeving die zeer snel verandert.


De beslissingen die je dagelijks neemt, zijn net als het spelen van Twister. Voor je het weet zit je in de knoop en raak je uit balans. Omdat je met je onderneming aan het verkennen, experimenteren en innoveren bent, neem je veel risico's. Je hebt vaak niet alle informatie voor handen en dus neem je als leider beslissingen op basis van je gevoel.


Hoe kun je daar op de juiste manier mee omgaan om ervoor te zorgen dat jij je als leider blijft ontwikkelen?


Meer info

Het business plan voor de ondernemer achter de business

4 redenen om in jezelf te investeren

Meer impact, meer resultaat

Direct toepasbare feedback op jouw rol als leider
Meer info

Prioriteiten stellen

Ontdek jouw  impact op je bedrijf in de verschillende fasen
Meer info

Verbinding met je strategie

Betere afstemming op de visie, doelstellingen en resultaten
Meer info

Waarborgen continuiteit

Effectiever aanpassen aan een snel veranderende omgeving

Meer info

The Executive's Trinity for Entrepreneurs (ETE)

“Management is belangrijk, en dat zal altijd zo blijven. Datzelfde geldt ook voor leiderschap, want dat leer je niet in de schoolbanken. De militaire wereld bracht 'command' als woord om de teams in een omgeving met veel onzekerheid verbinding te laten maken met de kernmissie. In het bedrijfsleven zouden we het ‘directing’ kunnen noemen. Leiders in allerhande organisaties krijgen te maken met drie kern vaardigheden die deel uitmaken van The Executive's Trinity." – Stephen Bungay

“Leiderschapsontwikkeling is het meest onderschatte onderdeel binnen de startup & scale-up wereld. Ik heb de training ontwikkeld om oprichters blijvend te kunnen ondersteunen in hun reis. De ETE zal vanuit het oogpunt van een oprichter-ondernemer een uniek kijkje geven hoe het is om een technologie bedrijf op te schalen. Ik vind de Executive's Trinity het meest transformerende model om mee te werken, en daarnaast praktisch toepasbaar. Het is een steun in de rug voor jou als leider.  Nu beschikbaar voor jou als ondernemer.”– Gerrit Brouwer

Voor leiders van startups en scale-ups

Stephen Bungay 
Stephen Bungay leert managers over strategie, leiderschap en adviseert een breed scala aan organisaties, waaronder enkele van 's werelds meest toonaangevende bedrijven. Stephen is een directeur van het Ashridge Strategic Management Center met meer dan drie decennia advieservaring, waaronder 17 jaar bij The Boston Consulting Group. Hij is de auteur van de bestseller The Art of Action.
Mathis Christian

Mathis werkt vanuit craftagile  als Consultant & Coach en Interim Executive samen met Senior Executives. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in de agile consulting. Hij co-creëert strategie- en doelstellingen om strategische doelen uit te voeren, terwijl hij agile technieken en OKR's gebruikt om teams naar succes te kunnen leiden.


Mathis is een gecertificeerd The Executive's Trinity Trainer

Gerrit Brouwer

Gerrit is tech-ondernemer en auteur van het boek When the rope snaps. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring op teller met rollen binnen HR technologie startups en heeft bij verschillende grote organisaties gewerkt in financiële, strategische en commerciële functies. Hij is de voormalige mede-oprichter en CEO van Appical.


Gerrit is gecertificeerd The Executive's Trinity trainer voor startup & scale-up leiders

Een training die transformeert  

Gebaseerd op drie vaardigheden

Director

Directing is het intellectuele element dat de richting en focus van het bedrijf bepaalt. Een director is verantwoordelijk voor de strategie, identificeert de doelen en beschrijft de manieren waarop de doelen kunnen worden behaald.

Leader

Als leider moet je ervoor zorgen dat medewerkers gemotiveerd zijn om hun doelen te bereiken. Dit is het menselijke element, het perspectief op middellange termijn.

Manager

De rol van de manager omvat de dagelijkse gang van zaken om mensen in staat te stellen de strategie te realiseren. Managen omvat het organiseren en plannen van de operaties tussen bedrijven, afdelingen en teams.

Jouw impact als leider vergroten in 5 stappen

De ETE-training zal een essentiële reflectie zijn voor iedere leider. In een programma van anderhalve dag (verdeeld over 3 sessies) gaat een klas van maximaal 5-10 deelnemers aan de slag met The Executive Trinity for Entrepreneurs.


Het programma helpt je om meer grip te krijgen op jouw rol als leider en de onzekerheden en kwetsbaarheden die op je pad kunnen komen. Op basis van de 5 stappen maken we samen een plan te maken om jou en je business  te laten groeien. Niet alleen vandaag, maar ook in de andere fasen van jouw reis.


We (her)formuleren jouw strategie zodat deze nog beter aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen, jouw persoonlijke missie en de resultaten die je samen met je team wilt behalen.


Je bedrijf groeit en veranderd snel en we helpen jou met een persoonlijk dashboard beter in te spelen en jouw impact te vergroten.

Doelen, acties en resultaten op 1 lijn

Vaststellen huidige impact: jouw bijdrage aan je business "as-is"

Formuleren van een consistente strategie die verbindt

Begrip van de verschillende fasen in de reis van een ondernemer

Doornemen van de taken & verantwoordelijkheden voor de volgende fasen

Opstellen van jouw persoonlijke dashboard voor continue verbetering 

Je gaat het verschil maken als leider

Wat zit er allemaal in de ETE?

De blended training bestaat uit drie sessies van drie uur en bestaat uit een groep van maximaal 5-10 startende ondernemers.

  • - 2 online training sessies op vrijdagochtend van 9 tot 12
  • - 1 kwartaal evaluatie sessie om terug te blikken op het afgelopen kwartaal
  • -  Inclusief twee boeken: 'The Art of Action' & 'When the rope snaps'
  • - Toegang tot de masterclass 'scaling & leadership
  • - Toegang tot The Executive's Trinity Foundation Course

De klas van april 2023 zal starten op vrijdag 7 april 2023.